جزئیاتی از جشنواره بینالمللی هنرهای شهری مشهد
ایسنا/خراسان رضوی دبیر جشنواره بینالمللی هنرهای شهری مشهد با اشاره به برگزاری جشنواره بینالمللی هنرهای شهری مشهد با هدف تعامل با مردم جزئیات بخشهای مختلف این جشنواره را اعلام کرد. مهدی یکپسر در نشست محتوایی و تبیین رویکرد و بخشهای مختلف جشنواره بینالمللی هنرهای شهری مشهد که شامگاه یکشنبه، ۳۰ آبان، در فرهنگسرای کودک و آینده بوستان
ایسنا/خراسان رضوی دبیر جشنواره بینالمللی هنرهای شهری مشهد با اشاره به برگزاری جشنواره بینالمللی هنرهای شهری مشهد با هدف تعامل با مردم جزئیات بخشهای مختلف این جشنواره را اعلام کرد.
مهدی یکپسر در نشست محتوایی و تبیین رویکرد و بخشهای مختلف جشنواره بینالمللی هنرهای شهری مشهد که شامگاه یکشنبه، ۳۰ آبان، در فرهنگسرای کودک و آینده بوستان کوهسنگی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره امسال در ۲ بخش رویداد نوروزگان و مسابقه بینالمللی برگزار خواهد شد. شرکت در مسابقه بینالمللی برای تمام علاقهمندانی که بر اساس فراخوان قابلیت حضور دارند، امکانپذیر است. به این ترتیب رویکرد تولید آثار امسال در بخش نوروزگان با نگاهی کیفی و فاصله گرفتن از رویکردهای کمی سالهای گذشته خواهد بود؛ به گونهای که لایهها و مراحل مختلفی برای آن پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: لایه عمومی و فراگیر در ارتباط با تزئینات و آذینبندیهای شهری است که شامل سازههای سبک و الحاقات شهری خواهد بود تا از این طریق ظرفیت موجود عناصر شهری را مورد استفاده قرار داده و هویت و ماهیت تصویری آن را تغییر دهیم.
دبیر جشنواره بینالمللی هنرهای شهری مشهد تصریح کرد: رویکرد دیگر ما سوق دادن نازیباییهای شهری به سمت زیباییهاست تا به واسطه هنر، عناصر شهری بلااستفاده و نازیبا به محصولی ارزشمند و دیدنی مبدل شود. در واقع برگزارکنندگان جشنواره از هنرمندان انتظار دارند که با توجه به بخشهای مختلف شهر چنین اماکن و عناصری را پیدا کنند.
یکپسر ادامه داد: همچنین با توجه به این که این روزها با ماههای شعبان و رمضان همزمان است، در صورت مناسب بودن شرایط شیوع ویروس کرونا زائران فراوانی در مشهد حضور خواهند داشت؛ لذا محتوای فرهنگی نیز به عنوان یکی از آیتمهای تلاقی بهار طبیعت و بهار قرآن برای این ایام در نظر گرفته شده است. همچنین با توجه به اینکه هنر تعاملی یکی از شعارهای اصلی جشنواره امسال است، انتظار میرود که آثار صامت نباشد و میان آن و مردم ارتباط برقرار شود؛ به شکلی که مردم تکمیلکننده آثار باشند یا اثری بر آن آثار بر جای بگذارند و قطعهای از آن را به یادگار بردارند تا به تعبیری تعاملی میان مخاطبان و اثرها ایجاد شود.
وی اضافه کرد: نقاشیهای دیواری بخش دیگری است که در سالهای اخیر با قوت بیشتری با استفاده از آن تولید محتوا صورت گرفته است. بر این اساس تعداد محدودی دیوار سطح یک در نظر گرفته شده که هنرمندان بر اساس رزومه خود یکی از آن را انتخاب خواهند کرد. همچنین بخش نقش برجسته و نقاشیهای دیواری محدود همانند بخش آذینهای شهری در فضایی آزاد و بدون دریافت رزومه، برگرفته از نقوش حرم مطهر و نقوش تاریخی خراسان روی دیوارهای ممتد انجام خواهد شد.
دبیر جشنواره بینالمللی هنرهای شهری مشهد افزود: رویکرد جشنواره در بخش هنرهای نمایشی و یادمانهای نوروزی به این شکل است که در ابتدا جانماییها مشخص خواهد شد و سپس آثار و یادمانی متناسب با فضا در آن پیاده میشود. به این ترتیب گروههایی چند برابر تعداد نقاط مشخص شده بر اساس رزومه فعال در این ۲ بخش دعوت شده و آثار آنان مورد داوری و ارزیابی قرار میگیرد و سپس محتوای نهایی اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در جشنواره امسال مکانرویداد نیز برگزار خواهد شد، تصریح کرد: در واقع المان ساخته شده در این نقاط به عنوان محور یک داستان خواهد بود تا بر اساس این داستان المان طراحی و ساخته شود و پیرامون المان و طبق همین داستان، نمایش، سرود و برنامههای فرهنگی دیگر آماده خواهد شد.
تکپسر گفت: مسابقه بینالمللی در زمینه طراحی پاویونهای باز، بسته و کشیده قصهگو است که در فضای بیرونی با مفهومی محتوایی، قصه و داستانی را روایت میکند و در فضای داخلی آنها این داستانها با ابزارهایی ارائه و بیان خواهد شد. بنابراین نقاطی در شهر انتخاب خواهد شد تا افراد از این پاوینها بازدید کنند و با قصهها مواجه شوند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : ۰ در انتظار بررسی : ۰ انتشار یافته : ۰